В рамките на пресконференция в своя щаб в Уилмингтън, щата Делауер

...
В рамките на пресконференция в своя щаб в Уилмингтън, щата Делауер
Коментари Харесай

Байдън не планира задължително ваксиниране на американците

В рамките на конференция в своя щаб в Уилмингтън, щата Делауер определеният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че не възнамерява имунизирането на американците против новия ковид да бъде наложително, нито да вкара наложително носене на маски в цялата страна, предадоха международните организации.

Той обаче напомни, че когато постави клетва на 20 януари, ще призове американския народ да носи маска най-малко 100 дни след церемонията по встъпването му в служба.

Според най-новите данни на университета " Джонс Хопкинс " в Съединени американски щати има над 14 млн. и 355 хиляди доказани случая на COVID-19. Починалите са близо 280 хиляди Това прави Съединените щати най-тежко засегнатата от пандемията страна.

Байдън сподели, че чака да постави клетва на лимитирана по мащаб гала.„ Мисля, че ще видите нещо, по-близко до конгреса (на Демократическата партия), а не типична гала по встъпване в служба “, заключи той, представен от Българска телеграфна агенция. Байдън имаше поради извършения най-вече онлайн народен конгрес на демократите през лятото, на който той бе одобрен за претендента на партията на президентските избори в Съединени американски щати предишния месец.

„ На първо място и най-важно, задачата ми е Америка да бъде в сигурност и в това време хората да могат да честват “, акцентира той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР